Melez Prens Filminin Çekimleri Nihayet Başladı!!!

Melez Prens çekimleri bugün Gloucester Katedrali’nde başladı. Profesör Snape, Profesör McGonagall ve Draco Malfoy gibi oyuncular sete geldiler. Sabah alınan bir haberde, filmde kullanılacak olan iksirlerin hazırlandığı görülmüş.

Ayrıca 20 yaşındaki oyuncu Jessie Cave yeni Potter filminde Lavender Brown rolünü canlandıracak.Oyuncu, Melez Prens filminde Rupert Grint ile öpüşmek için binlerce kızın arasında yapılan yarışmadan seçildi. Lavender Brown 6.Potter kitabında Ron Weasly’in ilk kız arkadaşı olmuş ve sürekli öpüştükleri için herkesi sinir etmişti.

Henüz Warner Bros. tarafından posterle ilgili bir açıklama yapılmadı. Resmi bir poster olabileceği gibi bir Potter hayranı tarafından da hazırlanmış olması ihtimaller arasında. İşte o poster'de aşağıda.

JK Rowling İntiharmı Edicekti?


Potter kitaplarının yazarı JK Rowling ilk evliliğinin bitişi sırasında yaşadığı depresyon nedeniyle intiharı düşündüğünü itiraf etti.

20’li yaşlarının ortasında yaşadığı deprosyondan, kızına olan sevgisi sayesinde kurtulduğunu çünkü onun adına bu durumdan kurtulmak için yardım aldığını söyledi. 42 yaşındaki Rowling aldığı bu danışmanlığın çok değerli olduğunu belirtti.

Rowling, çok küçük yaşlardan itibaren depresyona meyilli olduğunu, 20’li yaşların ortasında hayat şartlarının çok kötü durumda olduğunu ve yıkıldığını söyledi.

Doktoru sayesinde depresyondan kurtulduğunu söyleyen Rowling depresyonda olan herkesin mutlaka yardım alması gerektiğini ve bu durumdan kurtulduğu için gurur duyduğunu belirtti.

Rob Knox öldü!


Dünyaca ünlü genç oyuncu kardeşi için kendisini ölüme attı

Harry Potter ve Melez Prens filminde Ravenclaw binasından Marcus Belby karakterini canlandıran 18 yaşındaki Rob Knox, kardeşini korumak isterken canından oldu.

KARDEŞİNİ KORUDU
İngiltere’nin başkenti Londra'da arkadaşları ve kardeşiyle gittiği bardan eve dönüş sırasında kardeşine saldıran ve cep telefonunu çalmak isteyen kişiler tarafından bıçakla yaralanan genç oyuncu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Görgü tanıkları saldırganın Knox'un kardeşine saldırıldığını, genç aktörün de kardeşini korumak amacıyla bıçağı almak için mücadele verdiğini söyledi. Knox’un bıçağını almaya çalışması üzerine kapkaçcı cebinden ikinci bıçağını çıkararak genç aktöre sapladı. Olaya karışan üç kişi ise hastaneye kaldırılırken, içlerinden biri ise katil olabilceği şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

ÇEKİMLERİ YENİ BİTTİ
Sinema kariyerinde Harry Potter’la yükselişe geçen Knox’un filmin altıncı serisinin çekimlerini ise geçtiğimiz hafta bitirdiği belirtildi.